Checul cu fructe este unul dintre cele mai usoare deserturi pe care il poti pregati in dupa-amiezele incarcate. Ingredientele pentru chec sunt: fructe confiate, faina, oua, margarina, zahar, coaja de lamaie.
Checul cu fructe confiate este o reteta de dulciuri delicioasa si foarte rapida. Pentru inceput amestecam bine margarina cu zaharul pudra pana se omogenizeaza, iar apoi se adauga vanilie, coaja de lamaie si galbenusurile. Se bat albusurile spuma, se adauga in compozitie si se amesteca cu o lingura de lemn. Se adauga apoi faina si, la sfarsit, fructele confiate, amestecand continuu. Acuml. ca e gata aluatul pentru chec pregatim tava.
Se ung si se tapeteaza cu margarina si faina 2 forme de chec si se introduc la cuptor. Coapte, se lasa la racit in tavi, pe urma se rastoarna pe un suport de lemn.
Se serveste cu zahar presarat si se taie felii de 1 cm grosime.
Alte retete recomandate:
Pasca fara aluat
Pasca cu ciocolata
Tiramisu
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii