Chec cu lamaie Kathy

Se freaca galbenusele cu zaharul si margarina pina avem o compozitie cremoasa. Se pune laptele si se amesteca din nou. Albusele se bat spuma tare si s

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g margarina
  • 200g zahar
  • 375g faina
  • 5oua
  • 1plic zahar vanilat
  • 1plic praf de budinca de lamaie
  • 1esenta mica de lamiae sau coaja si zeama unei lamai
  • 100ml lapte caldut
  • 1plic praf de copt

Mod de preparare

Se freaca galbenusele cu zaharul si margarina pina avem o compozitie cremoasa. Se pune laptele si se amesteca din nou. Albusele se bat spuma tare si se adauga la compozitia de margarina.urmeaza faina amestecata cu budinca si praful de copt apoi coaja si zeama de lamaie sau esenta.

Se toarna in forma pregatita si se coace 60min la 185grade.


Rece se presara cu zahar pudra.

Se taie numai cand s-a racit complet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci