Pina se incalzeste cuptorul la 180°C (350°F), amestecati zaharul, laptele, uleiul si oul. Adaugati bicarbonatul, scortisoara, nucsoara si faina. La
Pina se incalzeste cuptorul la 180°C (350°F), amestecati zaharul, laptele, uleiul si oul. Adaugati bicarbonatul, scortisoara, nucsoara si faina. La sfirsit, se incorporeaza merele si nuca.
Se toarna compozitia in tava unsa si presarata cu faina si se da la cuptorul incins cam 45 de minute.
Se poate servi cit e calda cu inghetata sau lasati-o sa se raceasca cel putin 30 de minute inainte de a o servi cu sos de caramel pe deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii