Intr-un castron se amesteca bine de tot zaharul si cu cele 4 oua intregi, pana se obtine o crema alba, sau cat mai deschisa la culoare ( eu am mixat c
Intr-un castron se amesteca bine de tot zaharul si cu cele 4 oua intregi, pana se obtine o crema alba, sau cat mai deschisa la culoare ( eu am mixat cu inversunare si la viteza maxima cam 10 minute).
Dupa aia, se pun morcovii, uleiul, laptele, cacaoa, nucile , scortisoara, claie peste gramada, se amesteca.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu mixerul pana se omogenizeaza.
Inainte sa pun compozitia am uns cu unt forma si am tapetat cu faina.
Am bagat la cuptor la 170 de grade si am lasat cam 40-45 de minute ( am intepat-o cu paiul sa vad daca e gata).
N-am scos-o imediat din forma am lasat sa se raceasca.
Pofta buna!
Reteta Chec cu morcovi si cacao a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Alte retete cu morcovi gasiti aici:
Chec de morcovi,
Tort de morcovi,
Prajitura cu morcovi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii