Intr-un castron se amesteca bine de tot zaharul si cu cele 4 oua intregi, pana se obtine o crema alba, sau cat mai deschisa la culoare ( eu am mixat c
Intr-un castron se amesteca bine de tot zaharul si cu cele 4 oua intregi, pana se obtine o crema alba, sau cat mai deschisa la culoare ( eu am mixat cu inversunare si la viteza maxima cam 10 minute).
Dupa aia, se pun morcovii, uleiul, laptele, cacaoa, nucile , scortisoara, claie peste gramada, se amesteca.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu mixerul pana se omogenizeaza.
Inainte sa pun compozitia am uns cu unt forma si am tapetat cu faina.
Am bagat la cuptor la 170 de grade si am lasat cam 40-45 de minute ( am intepat-o cu paiul sa vad daca e gata).
N-am scos-o imediat din forma am lasat sa se raceasca.
Pofta buna!
Reteta Chec cu morcovi si cacao a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Alte retete cu morcovi gasiti aici:
Chec de morcovi,
Tort de morcovi,
Prajitura cu morcovi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii