Cartofii se fierb inainte cu o zi. Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga nucile pisate in piulita, cartofii rasi, zaharul vani
Cartofii se fierb inainte cu o zi. Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga nucile pisate in piulita, cartofii rasi, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamiie, albusurile batute spuma. Se coace aproape o ora intr-o forma de chec, unsa bine, la foc tare.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteO combinatie care mie imi place tare mult, cea de ciocolata si menta...
Negresa cu mentaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii