Albusurile se bat bine, apoi se adauga zaharul, faina cate putin, iar la sfarsit se adauga miezul de nuca, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si o
Albusurile se bat bine, apoi se adauga zaharul, faina cate putin, iar la sfarsit se adauga miezul de nuca, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si o lingura de zeama de lamaie. Aluatul obtinut, se toarna intr-o forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina. Se introduce forma in cuptorul cald si se lasa la copt.
Chechul se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii