Checul este un dulce rapid, preferat de toata lumea.
Se freaca untul cu zaharul circa 20 de minute.
In unt se adauga, p rand, galbenusurile, apoi laptele, faina cernuta impreuna cu praful de copt, coaja rasa de lamaie.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitia de mai sus.
La sfarsit se adauga stafidele si rahatul taiat.
Aluatul obtinut se toarna in forma tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt. Se coace la foc potrivit cca 50 de minute.
Checul se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi alaturi de o cana fierbinte de ceai.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii