Checul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Pentru checul marmorat, apa, zaharul, cacao, margarina si sarea se pun la fiert, apoi luam o cana de sirop si o dam deoparte. In restul de compozitie, punem doua oua, esenta, bicarbonatul, lamaia si faina. Se da prin mixer timp de cinci minute, apoi punem in tava tapetata cu ulei si hartie. Se coace timp de patruzeci si cinci de minute. Dupa ce s-a copt, turnam pe deasupra siropul care l-am oprit in cana.
Checul marmorat trebuie lasat la rece, se serveste a doua zi dupa ce s-a intarit glazura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii