Checul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Pentru checul marmorat, apa, zaharul, cacao, margarina si sarea se pun la fiert, apoi luam o cana de sirop si o dam deoparte. In restul de compozitie, punem doua oua, esenta, bicarbonatul, lamaia si faina. Se da prin mixer timp de cinci minute, apoi punem in tava tapetata cu ulei si hartie. Se coace timp de patruzeci si cinci de minute. Dupa ce s-a copt, turnam pe deasupra siropul care l-am oprit in cana.
Checul marmorat trebuie lasat la rece, se serveste a doua zi dupa ce s-a intarit glazura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii