Pentru chec marmorat cu cacao intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga ouale, amestecand dupa fiecare.
Pentru chec marmorat cu cacao intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga ouale, amestecand dupa fiecare. Se adauga faina, sarea, praful de copt, se amesteca usor si se toarna laptele. Intr-o forma de copt se adauga 3/4 din cantitatea de aluat, in cealalta ramasa se pune cacaua. Apoi se toarna exact pe mijlocul compozitiei albe din tava. Checul se coace timp de 30 de minute.
Se poate pudra cu zahar.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaCe poate fi mai romanesc decat preparatele pregatite cu truda de orice crestin, de sarbatori? Intrucat noi preparam toba...
Lebar de casaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii