Checul pufos cu caise nu are zahar sau gluten si are un continut scazut de grasimi. Si dulciurile pot sa fie sanatoase, iar aceasta reteta de chec pufos cu caise o demonstreaza.
Amestecam faina de ovaz cu faina de orez, amidonul, eritritolul si praful de copt.
Adaugam toate celelalte ingrediente cu exceptia caiselor deshidratate. Mixam totul timp de 2-3 minute.
Taiem caisele cuburi si le adaugam la compozitia obtinuta anterior. Incorporam caisele cu ajutorul unei linguri.
Turnam totul intr-o forma de chec din silicon, presaram fulgii de ovaz si coacem checul, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 35-40 de minute. Pentru a va asigura ca este copt, puteti face testul scobitorii.
Dimensiunile formei mele sunt 27x10x6, insa puteti folosi orice forma de chec din silicon.
Dupa ce scoatem checul din cuptor,il intorcem pe o parte si il racim in forma timp de 15 minute, astfel checul va ramane pufos si isi va pastra forma.
Dupa expirarea celor 15 minute il transferam pe un gratar si il lasam sa se raceasca complet.
Serviti checul pufos cu caise dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii