Checul cu migdale este o delicioasa reteta de chec, care se prepara foare rapid si usor. Pentru aceasta reteta de desert mai aveti nevoie de faina, zahar, miere, margarina si migdale.
Checul cu migdale este o delicioasa reteta de chec pufos, care se prepara foare rapid si usor. Se pune pe foc mierea cu apa si margarina si se lasa pana se obtine o compozitie lichida. Separat, se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul, zaharul, esneta de migdale si nucsoara. Se incorporeaza totul in compozitia de miere. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de chec si se toarna compozitia de chec. Se coace o jumatate de ora la foc potrivit, apoi cat inca este fierbinte se unge cu miere si se presara cu fulgi de migdale.
Checul cu migdale se serveste dupa ce s-a racit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii