Checul cu migdale este o delicioasa reteta de chec, care se prepara foare rapid si usor. Pentru aceasta reteta de desert mai aveti nevoie de faina, zahar, miere, margarina si migdale.
Checul cu migdale este o delicioasa reteta de chec pufos, care se prepara foare rapid si usor. Se pune pe foc mierea cu apa si margarina si se lasa pana se obtine o compozitie lichida. Separat, se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul, zaharul, esneta de migdale si nucsoara. Se incorporeaza totul in compozitia de miere. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de chec si se toarna compozitia de chec. Se coace o jumatate de ora la foc potrivit, apoi cat inca este fierbinte se unge cu miere si se presara cu fulgi de migdale.
Checul cu migdale se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii