Se opareste faina de biscuiti cu laptele fierbinte. Separat se freaca untul cu zaharul, iar compozitia rezultata se amestaca cu faina de biscuiti inm
Se opareste faina de biscuiti cu laptele fierbinte.
Separat se freaca untul cu zaharul, iar compozitia rezultata se amestaca cu faina de biscuiti inmuiata.
Se imparte compozitia rezultata in doua parti egale: prima jumatate se amesteca cu zema de lamiie si cu coaja rasa de la acesta; cealalta jumatate se amesteca cu cacao.
Se pune intr-o tava o coala de hartie pergament / folie alimente, se toarna prima compozitie dupa care se niveleaza. Deasupra se rastoarna si cealalta compozitie si se ruleaza.
Se pune la frigider.
Cand este rece si suficient de tare se taie in felii ce pot fi ornate facultativ cu frisca si capsuni.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii