Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pudra si margarina. Se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul vanilat, faina, amoniacul stins cu zeama d
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pudra si margarina. Se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul vanilat, faina, amoniacul stins cu zeama de lamaie si se amesteca bine. Se introduc la final albusurile batute spuma cu zahar tos, iar compozitia omogenizata se toarna intr-o forma de chec tapetata cu unt si faina. Se introduce la copt, in cuptorul incins.
Se serveste pudrat cu zaharul vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cozonac moldovenesc
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii