Se bate spuma zaharul cu ouale. Se adauga smintina, praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie. Se amesteca bi
Se bate spuma zaharul cu ouale. Se adauga smintina, praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie. Se amesteca bine, apoi se pune untul si faina putin cite putin, amestecindu-se bine sa nu se formeze cocoloase. Se pune compozitia intr-o forma de chec unsa si presarata cu faina, avind grija ca forma sa fie suficient de mare, deoarece compozitia creste mult. Se coace la foc potrivit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii