Ciambella al arancia este o reteta braziliana de chec parfumat, pufos, cu un gust inconfundabil. Este un chec atat de bun ca se termina prea repede :).
1. Se bat ouale cu zaharul pana cand obtinem un rezultat cremos.
2. Se adauga uleiul, sucul de portocale, aproape toata coaja rasa de la ambele portocale (oprim un pic pt decor) si faina amestecata cu praful de copt. Se mai amesteca cu mixerul 3 minute.
3. Se pune aluatul intr-o forma de ciambella (cu gaura la mijloc) tapetata cu unt si faina si se introduce in cuptorul preinalzit la 200 grade pentru 50-55 minute (a mea a fost gata in 30 minute).
Pofta buna! Reteta Ciambella al arancia a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii