Preparam un piscot din ingredientele pentru aluat, il turnam intr-o forma de coronita cu diametru de 28 de cm si il coacem. Dupa racire il taiem trans
Preparam un piscot din ingredientele pentru aluat, il turnam intr-o forma de coronita cu diametru de 28 de cm si il coacem. Dupa racire il taiem transversal in 3 foi si le umplem. Fierbem budinca conform instructiunilor. Batem margarina cu zaharul vanilat, zaharul pudra, zeama de lamaie si coaja de lamaie rasa. Amestecam cu budinca racita. Montare: prima foaie o ungem cu gemul de visine, pozitionam a doua foaie deasupra si o ungem cu crema de budinca si pozitionam a treia foaie. La exterior ungem tot cu crema de budinca si presaram fisticul taiat marunt. Este o prajitura aratoasa si usoara de preparat.
Alte retete prajituri recomandate
Tort diplomat
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii