Se amesteca faina cu praful de copt, nucsoara si scortisoara. Se bate oul ca pentru ompleta si se amesteca cu uleiul si laptele, apoi se adauga mierea
Se amesteca faina cu praful de copt, nucsoara si scortisoara.
Se bate oul ca pentru ompleta si se amesteca cu uleiul si laptele, apoi se adauga mierea.
Se amesteca bine si se toarna compozitia peste amestecul de faina.
Se mixeaza pana se omogenizeaza totul. Se adauga fructele confiate amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus.
Se toarna compozitia in tavile unse si tapetate si se coace la foc mic circa 50 de minute.
Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga untul si se freaca bine pentru a se omogeniza.
Se pun checurile pe un gratar si se glazureaza cu ciocolata calda si se orneaza cu migdale curatate.
Se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii