Se amesteca faina cu praful de copt, nucsoara si scortisoara. Se bate oul ca pentru ompleta si se amesteca cu uleiul si laptele, apoi se adauga mierea
Se amesteca faina cu praful de copt, nucsoara si scortisoara.
Se bate oul ca pentru ompleta si se amesteca cu uleiul si laptele, apoi se adauga mierea.
Se amesteca bine si se toarna compozitia peste amestecul de faina.
Se mixeaza pana se omogenizeaza totul. Se adauga fructele confiate amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus.
Se toarna compozitia in tavile unse si tapetate si se coace la foc mic circa 50 de minute.
Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga untul si se freaca bine pentru a se omogeniza.
Se pun checurile pe un gratar si se glazureaza cu ciocolata calda si se orneaza cu migdale curatate.
Se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii