Se bate spuma untul cu zaharul, esenta, coaja de portocala si sarea pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile. Se amesteca faina cu pra
Se bate spuma untul cu zaharul, esenta, coaja de portocala si sarea pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile.
Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga in compozitie alternativ cate o faina si o lingura de lapte.
Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in aluat amestecand usor cu o lingura de lemn de jos in sus.
Se toarna aluatul intr-o forma cu gaura la mijloc, unsa si tapetata cu pesmet.
Se coace in cuptorul bine incins, la foc mic circa o ora iar apoi se scoate si se lasa sa se raceasca 10 minute in forma.
Se desprinde cu grija de marginile formei si se rastoarna.
Se pudreaza cu zahar si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii