Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand ouale. Faina se amesteca cu praful ed copt si se adauga la compozitie alaturi de lapte
Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand ouale. Faina se amesteca cu praful ed copt si se adauga la compozitie alaturi de lapte si sucul de lamaie. Se pune aluatul in forma speciala de guguluf unsa si tapetata cu pesmet. Se coace 50 min apoi se lasa sa se raceasca. Se taie transversal si se umple cu crema de alune. Se topeste ciocolata in baie de aburi si se glazureaza prajitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii