Guguluf cu frisca
Ouale le-am separat...albusurile le-am batut spuma cu zaharul pudra, ca la bezea..iar galbenusurile le-am amestecat cu uleiul si esenta de rom. Apoi am adaugat faina amestecata cu praful de copt si la final am incorporat si spuma de albusuri. Am turnat compozitia in forma de guguluf tapetata cu unt si faina.
Intr-un bol am pus puddingul si am dizolvat cu laptele, treptat. Dupa care am turnat si acesta peste compozitia din forma. Am dat totul la cuptor pentru vreo 20 minute, cred (faceti mai bine testul cu scobitoarea.).
Cand a fost gata copt... si frumos mirositor in casa... l-am scos si l-am lasat la racit pe un gratar.
Apoi l-am uns cu frisca si am presarat niste cacao...
Guguluf cu frisca se serveste la desert.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii