Aroma delicata si imbietoare, in serile reci de toamna!
Batem ouale spuma impreuna cu zaharul, adaugand rand pe rand restul ingredientelor: faina cernuta impreuna cu praful de copt, uleiul si laptele, sofranul si scortisoara (sau celelalte esente). Omogenizam totul si turnam in forma unsa cu putin ulei. Adaugam prunele taiate in jumatati sau in cuburi mici. Coacem la foc potrivit pana ce se rumeneste frumos. Dupa coacere, se raceste treptat si se pudreaza cu zahar vaniliat. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii