Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune d
Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune deoparte, iar cuptorul se incalzeste la 200 grade. Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, scortisoara si amestecul de condiment pentru turta dulce. Se adauga caisele uscate si stafidele. Ouale se bat, se adauga untul, mierea si laptele. Amestecul se adauga treptat la aluatul fainos, avand grija ca acesta sa nu devina prea fluid. Se toarna in formele de muffin si se lasa la cuptor cca. 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii