Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune d
Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune deoparte, iar cuptorul se incalzeste la 200 grade. Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, scortisoara si amestecul de condiment pentru turta dulce. Se adauga caisele uscate si stafidele. Ouale se bat, se adauga untul, mierea si laptele. Amestecul se adauga treptat la aluatul fainos, avand grija ca acesta sa nu devina prea fluid. Se toarna in formele de muffin si se lasa la cuptor cca. 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii