Se bat spuma ouale cu zaharul. Se amesteca toate ingrediente uscate. Prin alternanta se adauga ''uscaturile'', laptele si untul, apoi alunele. Se pun
Se bat spuma ouale cu zaharul. Se amesteca toate ingrediente uscate. Prin alternanta se adauga ''uscaturile'', laptele si untul, apoi alunele. Se pune si ciocolata, dar amestecata cu lingura usor. Se pune cu lingura in formele de muffins si se coace la 200 gr, timp de 15 minute.
Sunt foarte bune cu o cana cu lapte.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii