Se amesteca iaurt natural, uleiul, zaharul, 3,4 linguri cu virf cu smintina, se adauga apoi alternativ ouale si faina amestecata cu praful de copt sti
Se amesteca iaurt natural, uleiul, zaharul, 3,4 linguri cu virf cu smintina, se adauga apoi alternativ ouale si faina amestecata cu praful de copt stins cu zeama de la lamiie, se adauga coaja de lamiie si vanilia. Se pune 1/2 din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina, iar in cealalta jumatate se pun 2 linguri cu virf cu cacao, esenta de rom, stafide si/sau visine si facultativ un ou; in compozitie se mai pot pune bucatele de ciocolata. Se toarna deasupra compozitiei din tava, si se da la cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii