Se amesteca iaurt natural, uleiul, zaharul, 3,4 linguri cu virf cu smintina, se adauga apoi alternativ ouale si faina amestecata cu praful de copt sti
Se amesteca iaurt natural, uleiul, zaharul, 3,4 linguri cu virf cu smintina, se adauga apoi alternativ ouale si faina amestecata cu praful de copt stins cu zeama de la lamiie, se adauga coaja de lamiie si vanilia. Se pune 1/2 din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina, iar in cealalta jumatate se pun 2 linguri cu virf cu cacao, esenta de rom, stafide si/sau visine si facultativ un ou; in compozitie se mai pot pune bucatele de ciocolata. Se toarna deasupra compozitiei din tava, si se da la cuptor.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii