Piscot cu crema de lapte

Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zah

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • Pentru crema:
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 300 ml lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • Pentru glazura:
  • 1 unt
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 20 g cacao

Mod de preparare

Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zaharul pudra. Fierbem 200 ml de lapte cu zaharul vanilat. Amestecam faina si un ou cu 100 ml de lapte. Turnam in amestecul de lapte si zahar vanilat si lasam sa dea in clocot. Cand amestecul obtinut se raceste il amestecam cu crema de margarina. Preparam glazura. Topim la baie de abur untul, zaharul pudra si praful de cacao. Feliem cele 3 piscoturi. Ungem cu crema fiecare felie si le lipim alternand culorile. Obtinem rulade destul de lungi pe care le glazuram cu sosul de cacao si le feliem.
Alte retete de prajituri recomandate:

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci