Prajitura simpla, dar satioasa cu branza, stafide, coaja de lamaie si de portocala
Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile.
Se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare, apoi treptat si uleiul, faina si praful de copt.
Se obtine un aluat potrivit de moale, cremos, care se toarna intr-o tava de copt. Se presara stafidele si coaja de portocala si de lamaie.
Se coace la foc potrivit pana se rumeneste sau daca aveti masina de facut paine, setati 40 de minute pe programul ‘doar pentru coacere’.
Cand este gata, se acopera cu un prosop curat de bucatarie, iar la servire, se pudreaza cu zahar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii