Prajitura cu iaurt

Se freaca ouale cu zaharul si uleiul. Se pune un pahar de iaurt si unul plin de faina si se ameteca 10 minute. Se pune iar un pahar de iaurt si unul d

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • masura este borcanul sau paharul de iaurt pe care-l folosesti. 3 pahare cu iaurt
  • 3 pahare zahar
  • 4 1/2 pahare cu faina
  • 3/4 pahar ulei
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • nuci
  • stafide
  • rom

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul si uleiul. Se pune un pahar de iaurt si unul plin de faina si se ameteca 10 minute. Se pune iar un pahar de iaurt si unul de faina si iar se amesteca 10 min. La fel se procedeaza si cu al treilea borcan de iaurt. Se toarna 3/4 din compozitie in tava unsa si se presara cu nuci si stafide. Restul se amesteca cu o lingura cacao si se toarna in siruri ca sa iasa marmorat. Se coace la foc potrivit.
Se taie felii si se presara cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci