1. Turnam continutul conservei intr-o sita si lasam sa se scurga bine sucul intru-n alt recipient. 2. Taiem bucatile de fructe in bucatele mai mici. 3
1. Turnam continutul conservei intr-o sita si lasam sa se scurga bine sucul intru-n alt recipient.
2. Taiem bucatile de fructe in bucatele mai mici.
3. Batem bine untul cu zaharul si praful de sare, adaugam ouale si amestecam pina s-a dizolvat zaharul complet.
4. Faina se amesteca cu nuca de cocos si praful de copt si se incorporeaza in amestecul din unt, zahar,ou.
5. La sfarsit adaugam sucul de lamiie si fructele.
6. Aluatul il bagam in forma unsa si tapetata si nivelam putin.
Lasam in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200°C ptr. ca. 50-60 minute. Scoatem si lasam la racit.
Zaharul pudra il amestecam cu atita suc de fructe, in asa fel sa obtinem o consistenta mai vascoasa si turnam peste prajitura.Mai putem orna cu cirese de cocktail sau alte.
Pofta buna!
Reteta Prajitura Hawaii a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro
Alte retete cu fructe gasiti aici:
Prajitura cu fructe si bezea,
Prajitura cu fructe (cu caise, prune, sau piersici),
Prajitura cu fructe festiva
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzClatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!
Kaiserschmarrn
Comentarii