Amestecati intr-o cratita trei galbenusuri cu 5 linguri de zahar si freacati-le. Adaugati, alternativ, faina si laptele (in faina puneti praful de co
Amestecati intr-o cratita trei galbenusuri cu 5 linguri de zahar si freacati-le.
Adaugati, alternativ, faina si laptele (in faina puneti praful de copt stins cu putin suc de lamaie).
Adaugati uleiul si la urma albusurile batute spuma cu 3 linguri de zahar.
Compozitia finala o turnati in tava de la aragaz, unsa si infainata. Peste coca asezati fructele fara samburi (unele langa altele dupa ce au fost spalate si lasate sa se scurga bine ) .
Bagati prajitura in cuptorul incins si lasati-o sa se coaca la foc potrivit, aprox .45 de min.
Prajitura cu fructe se poate prepara si cu piersici.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii