Poate nu este cea mai apetisantă prăjitură, fiind atât de simplă, fără să fure ochii. Însă vă asigur că va transforma bucătăria în cea mai râvnită patiserie din Franța în momentul în care o pregătiți. Este atât de aromată, încât nu mai e nevoie de nicio cremă sau alte adaosuri.
Se bate untul cu zahărul pudră până devine spumos. Se adaugă oul și se mixează bine. Acum se adaugă ghimbirul, coaja de lămâie, vanilia, mierea, și se mixează până devine omogen și cremos. Separat, se amestecă făina cu praful de copt, sarea, și restul condimentelor și se îngroașă treptat compoziția de unt. La final, se adaugă zerul și se mixează bine. Textura finală trebuie să fie o cremă densă, care curge din bol, însă nu cu ușurință.
Se tapetează o tavă cu pereți detașabili (eu am folosit de 16 cm diametru) cu hârtie de copt și de coace la foc mediu spre mare timp de aprox. 35 de minute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii