Triunghiuri cu cacao este o reteta de prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, cacao,zahar, praf de copt, oua, margarina
Se spumeaza bine albusurile,se adauga 3 linguri de zahar si se bat pana devin o bezea tare. Galbenusurile se bat cu 2 linguri de zahar pana se albesc, iar apoi adaugam margarina topita. Peste albusuri adaugam galbenusurile amestecate, faina, cacao, praful de copt, si zaharul vanilat. Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa si tapetata cu faina, se coace 20-25 de minute.
Dupa coacere, se lasa la racit si se taie cu cutitul in mici triunghiuri. Se pudreaza cu zahar pudra sau cu topping de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii