Ciocolata de casa poate fi si de post! Mai mult de atat, aceasta reteta culinara de ciocolata de casa este si fara foc! O varianta delicioasa si sanatoasa.
Daca preferati o pasta perfecta, toate se amesteca in blender cu putina apa. Se pun in forme mici, inimioare, rotunduri sau ce aveti la indemana, unse cu putin ulei de masline. Formele de cuburi de gheata sunt foarte bune daca nu aveti altceva la indemana.
Se introduc la congelator pana se vor intari.
*Uleiul de palmier va ajuta ciocolata sa se lege si sa prinda gustul acela cremos.
Daca nu gasiti, folositi avocado si ulei masline.
Reteta de ciocolata de casa fara foc a fost propusa de ligip pe forum culinar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii