Clătite pufoase reţetă • amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul• separati galbenusurile de albusuri• albusurile le bateti spuma (exact in
• amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul
• separati galbenusurile de albusuri
• albusurile le bateti spuma (exact in momentul in care le veti incorpora) cu un praf de sare si putina zeama de lamaie, pentru a se intari mai repede si mai bine
• galbenusurile le bateti tot spuma cu zaharul si apa de trandafiri
• topiti untul treptat si amestecati-l cu laptele batut
• adaugati untul, laptele batut si smantana de gatit peste faina, apoi praful de copt si bicarbonatul
• peste acestea adaugati galbenusurile, zaharul si apa de trandafiri
• incorporati albusurile peste aceasta compozitie, impaturind de jos in sus, mentinand bulele de aer in aluat
• incingeti presa Breville Panini Maker
• turnati cu un polonic compozitia in presa Breville Panini Maker si folositi o spatula pentru a le intoarce cand devin aurii pe fiecare parte
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii