Ouale se bat cu zaharul, coaja de lamaie ras, sare si zaharul vanilat. Se incorporeaza treptat faina si laptele si se amesteca sa nu se formeze cocol
Ouale se bat cu zaharul, coaja de lamaie ras, sare si zaharul vanilat. Se incorporeaza treptat faina si laptele si se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se prajesc din aceasta compozitie foile de clatite cat mai subtiri. Dupa ce s-au facut se intinde pe suprafata fiecarei clatite dulceata, se ruleaza si se pudreaza cu zahar vanilat.
Se servesc imediat. Alte retete de dulciuri: Ciocolata de casa Placinta cu mere Prajitura snikers
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii