Clatitele sunt un desert foarte preparat si apreciat. Acum poti sa te bucuri de delicatetea clatitelor si in perioada de post. Odata ce incerci reteta culinara, iti vor placea atat de mult clatitele noastre de post, ca le vei mai incerca.
Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga laptele de soia, sarea si zaharul vanilat.
Fructele se curata de cooja, se taie cuburi mici si se pun la calit intr-un cubulet de unt si acoperite de zahar, pana se caramelizeaza.
Uleiul se incinge intr-o tigaie, se toarna aluatul pentru o clatita, se lasa sa se intareasca putin, se adauga cu lingura fructe caramelizate, si inchide clatita. Se pliaza apoi peste fructe si se lasa la rumenit pe ambele parti.
Clatitele cu fructe de post se servesc pudrate cu zahar amestecat cu scortisoara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii