Clatitele sunt un desert foarte preparat si apreciat. Acum poti sa te bucuri de delicatetea clatitelor si in perioada de post. Odata ce incerci reteta culinara, iti vor placea atat de mult clatitele noastre de post, ca le vei mai incerca.
Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga laptele de soia, sarea si zaharul vanilat.
Fructele se curata de cooja, se taie cuburi mici si se pun la calit intr-un cubulet de unt si acoperite de zahar, pana se caramelizeaza.
Uleiul se incinge intr-o tigaie, se toarna aluatul pentru o clatita, se lasa sa se intareasca putin, se adauga cu lingura fructe caramelizate, si inchide clatita. Se pliaza apoi peste fructe si se lasa la rumenit pe ambele parti.
Clatitele cu fructe de post se servesc pudrate cu zahar amestecat cu scortisoara.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii