Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite"si se face un piure de spanac bine scazut(vezi reteta "piure de spanac).Se ia un vas de sticla inca
Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite"si se face un piure de spanac bine scazut(vezi reteta "piure de spanac).Se ia un vas de sticla incasabila,se unge cu unt,se asaza clatitele,alternativ cu un strat subtire de piure de spanac;deasupra se termina cu o clatita.Se bate un ou cu lapte,se toarna deasupra si se introduce vasul in cuptor 10-15minute.
Se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii