• amestecati intr-un bol mare faina, zaharul, praful de copt si sarea• adaugati untul topit, apoi ouale batute, vanilia
• amestecati intr-un bol mare faina, zaharul, praful de copt si sarea
• adaugati untul topit, apoi ouale batute, vanilia si laptele
• amestecati lejer cu un tel pana obtineti o compozitie omogena, ca o smantana mai groasa
• incingeti Breville Sandwich Maker si si turnati compozitia cu un polonic, nu este nevoie sa ungeti cu ulei platanele pentru ca sunt antiaderente
• inchideti capacul si lasati sa se rumeneasca uniform pe ambele parti
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii