Waffe cu pere caramelizate este o reteta delicioasa. Aluatul pentru waffe se aseamana destul de mult cu cel pentru clatite, insa pentru a face waffe aveti nevoie de forme. aveti nevoie de faona, zahar, unt si desigur pere.
Ouale se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga untul topit si laptele. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza. Se pune un polonic din compozitie in forma de Waffe si se coc aprox 5 min.
Pere caramelizate: zaharul brun se pune intr-o cratita si se topeste,apoi se adauga untul si se amesteca energic;se adauga si frisca lichida si se mai tine 5 minute pe foc mic. Perele se curata de coaja si se taie cubulete; se amesteca cu, caramelul racit.
Perele caramelizate se toarna peste waffele calde.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"pentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padure
Comentarii