Cozonacul cu branza este o alternativa la clasica reteta de cozonac umplut cu mac, nuca sau rahat. Este la fel de pufos dar cu umplutura delicata de branza, imbracat in zahar caramelizat.
Cernem faina, facem o gaura in mijloc si adaugam praful de sare, drojdia si putin lapte. Amestecam si lasam la dospit 15 min. Adaugam si restul de ingrediente si framantam (daca este nevoie se mai adauga faina). Lasam la dospit 30 minute.
Branza o amestecam cu ouale batute si restul de ingrediente.
Intindem coca adaugam branza si rulam, taiem rulouri de cca 5-8 cm. Asezam intr-o tava in care am caramelizat 5 linguri zahar, lasam la dospit inca 30 minute, dupa care dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Cozonacul cu branza il rasturnam imediat ce il scoatem din cuptor, altfel caramelul se va intari.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniSi daca tot vorbeam de iepuri, v-am adus si ceva mancarica...m-a laudat mama, a zis ca a iesit foarte buna :D
Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu pasteReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii