Se face o spuma din unt, zahar si oua. Adaugam faina, coaja rasa de pe o lamaie, iar la urma romul. Se toarna compozitia in tavita, punem fructele dea
Se face o spuma din unt, zahar si oua. Adaugam faina, coaja rasa de pe o lamaie, iar la urma romul. Se toarna compozitia in tavita, punem fructele deasupra si coacem aprox. 20 minute in cuptorul preicalzit, la foc mediu.
Alte retete cu prajituri recomandate
Prajitura branza
Cozonac nuca
Crema ciocolata
Tort capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii