In galetusa de la MdP adaugam laptele caldut, sarea, miere de albine, vanilia si coaja de lamaie. Dupa adaugam faina, untul topit si drojdia. Aluatul
In galetusa de la MdP adaugam laptele caldut, sarea, miere de albine, vanilia si coaja de lamaie.
Dupa adaugam faina, untul topit si drojdia.
Aluatul dupa ce a fost framantat de masina
Amestecam stafidele cu romul, migdalele le taim in bucatele si le adaugam peste stafide. Acoperim cu ceva si lasam deoparte pana creste aluatul.
Si dupa 30 de minute de crescut, s-a laut curentul angryfire.gif , nu mai puteam de nervi, a trebuit sa scot aluatul. Poza e cam neclara, se intelege de ce
Presaram putina faina pe suprafata de lucru, intindem aluatul si adaugam stafidele+migdalele
Framantam putin pana se amesteca totul bine
Dam aluatul sub forma de sul, il asezam pe o tva si lasam la crescut, la loc cald, timp de 30 de minute.
il dam la cuptor pt 45 de minute, la 180 grade C.
Imediat ce-l scoteti de la cuptor il ungeti cu 50 g unt topit si il presarati cu mult zahar pudra
E super pufost si cu un gust foarte deosebit de la miere
Pofta buna!
Reteta Cozonac cu miere, stafide si migdale a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
Cozonac impletit,
Cozonaci Babani,
Cozonac Mariana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii