In galetusa de la MdP adaugam laptele caldut, sarea, miere de albine, vanilia si coaja de lamaie. Dupa adaugam faina, untul topit si drojdia. Aluatul
In galetusa de la MdP adaugam laptele caldut, sarea, miere de albine, vanilia si coaja de lamaie.
Dupa adaugam faina, untul topit si drojdia.
Aluatul dupa ce a fost framantat de masina
Amestecam stafidele cu romul, migdalele le taim in bucatele si le adaugam peste stafide. Acoperim cu ceva si lasam deoparte pana creste aluatul.
Si dupa 30 de minute de crescut, s-a laut curentul angryfire.gif , nu mai puteam de nervi, a trebuit sa scot aluatul. Poza e cam neclara, se intelege de ce
Presaram putina faina pe suprafata de lucru, intindem aluatul si adaugam stafidele+migdalele
Framantam putin pana se amesteca totul bine
Dam aluatul sub forma de sul, il asezam pe o tva si lasam la crescut, la loc cald, timp de 30 de minute.
il dam la cuptor pt 45 de minute, la 180 grade C.
Imediat ce-l scoteti de la cuptor il ungeti cu 50 g unt topit si il presarati cu mult zahar pudra
E super pufost si cu un gust foarte deosebit de la miere
Pofta buna!
Reteta Cozonac cu miere, stafide si migdale a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
Cozonac impletit,
Cozonaci Babani,
Cozonac Mariana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii