Pentru cozonac cu umplutura de ciocolata si vanilie se face un sos alb potrivit de gros, dintr-o lingura de unt si doua linguri de faina, stins cu o ceasca de lapte vanilat.
Pentru cozonac cu umplutura de ciocolata si vanilie se face un sos alb potrivit de gros, dintr-o lingura de unt si doua linguri de faina, stins cu o ceasca de lapte vanilat. Dupa ce s-a mai racorit, se adauga galbenusurile, cacao muiata cu trei linguri de lapte, smantana si zaharul. Se amesteca totul bine si se toarna compozitia in forma imbracata in aluat de cozonac. Se coace la foc potrivit circa o ora.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii