Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se ada
Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se adauga scortisoara, pudra cacao, ciocolata razuita si vinul. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptorul incins. Se coace la 180 de grade Celsius, aprox. o ora.
Alte retete cozonac recomandate
Tarte cu mere
Tarta cu visine
www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/5157/dulciuri/cozonac/Cozonac-cu-nuca-dobre

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii