Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se ada
Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se adauga scortisoara, pudra cacao, ciocolata razuita si vinul. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptorul incins. Se coace la 180 de grade Celsius, aprox. o ora.
Alte retete cozonac recomandate
Tarte cu mere
Tarta cu visine
www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/5157/dulciuri/cozonac/Cozonac-cu-nuca-dobre
Placinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatMancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei...
Mancare de spanac cu ou ochiTiramisu cu lamaie este un desert delicios, adaptat dupa Tiramisu reţetă originala. Un tort cu blat biscuite pe care-l...
Tiramisu reţetă cu lamaieBarcutele din dovlecei vor fi preferatele copiilor, mai ales daca sunt umplute cu ce le place lor cel mai mult.
Barcute din dovleceiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii