Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se ada
Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se adauga scortisoara, pudra cacao, ciocolata razuita si vinul. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptorul incins. Se coace la 180 de grade Celsius, aprox. o ora.
Alte retete cozonac recomandate
Tarte cu mere
Tarta cu visine
www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/5157/dulciuri/cozonac/Cozonac-cu-nuca-dobre
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii