O cana lapte caldut, 4 linguri zahar si 2 lingurite rase de drojdie se pun la dospit 10 minute. Se amesteca cu restul si se framinta pina se dezlipest
O cana lapte caldut, 4 linguri zahar si 2 lingurite rase de drojdie se pun la dospit 10 minute. Se amesteca cu restul si se framinta pina se dezlipeste de pe vas(circa 5minute). Se imparte in 4 bucati si se intinde foi subtiri si se pune umplutura dorita. Se ruleaza, se aseaza in tava si se lasa la crescut 15 minute. Se da la cuptor pentru 30-35 minute.
Pofta buna! Reteta Cozonac Dina, simplu si pufos a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii