Se taie cozonacul felii care se prajesc in cuptor. Pana se prajesc se prepara siropul: vinul se amesteca cu zaharul, coaja rasa cu zeama de la 1/2 lam
Se taie cozonacul felii care se prajesc in cuptor. Pana se prajesc se prepara siropul: vinul se amesteca cu zaharul, coaja rasa cu zeama de la 1/2 lamaie si rom.
Feliile prajite se trec prin siropul facut pus intr-o farfurie mare rotuda si se intorc cu grija ca sa nu se rupa.
Dupa ce se insiropeaza adaugati intre felii budinca preparata dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se orneaza cu frisca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii