Se taie cozonacul felii care se prajesc in cuptor. Pana se prajesc se prepara siropul: vinul se amesteca cu zaharul, coaja rasa cu zeama de la 1/2 lam
Se taie cozonacul felii care se prajesc in cuptor. Pana se prajesc se prepara siropul: vinul se amesteca cu zaharul, coaja rasa cu zeama de la 1/2 lamaie si rom.
Feliile prajite se trec prin siropul facut pus intr-o farfurie mare rotuda si se intorc cu grija ca sa nu se rupa.
Dupa ce se insiropeaza adaugati intre felii budinca preparata dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se orneaza cu frisca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii