Turnam mierea topita intr-un vas si adaugam bicarbonatul de sodiu, zaharul, galbenusurile, uleiul si batem spuma ingredientele. Icorporam pe rand fain
Turnam mierea topita intr-un vas si adaugam bicarbonatul de sodiu, zaharul, galbenusurile, uleiul si batem spuma ingredientele. Icorporam pe rand faina, condimentele si romul, iar la sfarsit aduagam albusurile batute spuma. Coacem la foc mic intr-o forma inalta 30 de minute. Inainte de coacere presaram aluatul cu nuci taiate bucati. Putem servi cu vin dulce.
Alte retete cu prajituri recomandate
Cremsnit
Tiramisu original
Tort de ciocolata
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradTare mi-au făcut cu ochiul brioșele postate de voi ca recomandare și cum am mere, ouă și timp din belșug, am purces la...
Desert briose cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii