Turnam mierea topita intr-un vas si adaugam bicarbonatul de sodiu, zaharul, galbenusurile, uleiul si batem spuma ingredientele. Icorporam pe rand fain
Turnam mierea topita intr-un vas si adaugam bicarbonatul de sodiu, zaharul, galbenusurile, uleiul si batem spuma ingredientele. Icorporam pe rand faina, condimentele si romul, iar la sfarsit aduagam albusurile batute spuma. Coacem la foc mic intr-o forma inalta 30 de minute. Inainte de coacere presaram aluatul cu nuci taiate bucati. Putem servi cu vin dulce.
Alte retete cu prajituri recomandate
Cremsnit
Tiramisu original
Tort de ciocolata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii