Friganelele din cozonac sunt delicioase si simple de realizat. Pentru aceasta reteta folositi cozonacul uscat care v-a ramas dupa sarbatori.
Friganelele din cozonac sunt delicioase si simple de realizat. Pentru aceasta reteta folositi cozonacul uscat care v-a ramas dupa sarbatori.
Se bat ouale cu laptele si se inmoaie fiecare felie de cozonac.
Se prajesc pana se rumenesc pe amandoua partile si se pudreaza cu zahar .
Friganelele din cozonac se servesc cu sirop de artar.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii