1. Se bat cu mixerul la viteza mica toate ingredientele in afara de unt, apoi la viteza medie pana ce compozitia devine neteda. 2. Se adauga untul si
1. Se bat cu mixerul la viteza mica toate ingredientele in afara de unt, apoi la viteza medie pana ce compozitia devine neteda.
2. Se adauga untul si se amesteca cu mana pana ce compozitia devine un aluat neted si elastic.
3. Aluatul se pune intr-un castron, se acopera cu folie de plastic si se lasa sa creasca 80 min.
4. Intre timp se amesteca cu degetele ingredientele ptr. decor pana ce devine o compozitie sfaramicioasa.
5.Aluatul crescut se imparte in 6 bile dupa care se lasa o odihnit 15 min.
6. Se i-a fiecare bila si se modeleaza sub forma de rulou ( 28cm ) dupa care se impletesc si sa lasa sa creasca iar 30 min.
7. Rulourile impletite se ung cu ou iar deasupra se presara compozitia ptr. decor. Se coc la 180 grade circa 20 min. pana devin la culoare maron-aurii.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii