Pasca cu banane este o reteta simpla si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de pasca aveti nevoie de piscoturi, oua, lapte, smantana, zahar, gelatina, banane, kiwi si esenta de vanili.e
Pasca cu banane este o reteta simpla si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de pasca, gelatina se inmoaie in putin lapte. Smantana se bate cu o lingura zahar pana se face frisca. 450 gr zahar se amesteca impreuna cu ouale si laptele si se fierbe pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Se adauga gelatina, frisca si esenta de vanilie. Se asaza o folie de pastic intr-o forma, iar pe fund se pune un strat de rondele de fructe. Se asaza pe lateral piscoturi, asezate vertical, apoi se toarna jumatate din compozitie, se mai pune un rand de fructe taiate rondele si se toarna restul de compozitie. Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se rastoarna pasca pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe.
Pasca cu banane se serveste imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzClatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!
Kaiserschmarrn
Comentarii