Am pus totul in culcusul de faina. Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de ga
Am pus totul in culcusul de faina.
Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios.
Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de gaurele si si-a dublat volumul.
Am intins o foaie circulara si am lasat-o putin sa creasca, in timp ce am pregatit umplutura.
Am separat albusurile de galbenusuri:
Am amestecat usor galbenusurile cu zahar si cacao, apoi am pus rand pe rand smantana, ca sa nu faca cocoloase. Am adaugat stafide si la urma albusul batut spuma.
Am turnat compozitia peste aluat, apoi am uns marginile cu ou:
Am lasat la cuptor o ora, la 180ËšC.
Pofta buna!
Reteta Pasca cu ciocolata a fost propusa de foxyy pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca gasiti aici:
Pasca poloneza,
Pasca fara aluat,
Pasca cu ciocolata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii