Am pus totul in culcusul de faina. Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de ga
Am pus totul in culcusul de faina.
Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios.
Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de gaurele si si-a dublat volumul.
Am intins o foaie circulara si am lasat-o putin sa creasca, in timp ce am pregatit umplutura.
Am separat albusurile de galbenusuri:
Am amestecat usor galbenusurile cu zahar si cacao, apoi am pus rand pe rand smantana, ca sa nu faca cocoloase. Am adaugat stafide si la urma albusul batut spuma.
Am turnat compozitia peste aluat, apoi am uns marginile cu ou:
Am lasat la cuptor o ora, la 180ËšC.
Pofta buna!
Reteta Pasca cu ciocolata a fost propusa de foxyy pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca gasiti aici:
Pasca poloneza,
Pasca fara aluat,
Pasca cu ciocolata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii