Am pus totul in culcusul de faina. Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de ga
Am pus totul in culcusul de faina.
Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios.
Am uns coca cu ulei si am lasat-o la dospit pana s-a umplut de gaurele si si-a dublat volumul.
Am intins o foaie circulara si am lasat-o putin sa creasca, in timp ce am pregatit umplutura.
Am separat albusurile de galbenusuri:
Am amestecat usor galbenusurile cu zahar si cacao, apoi am pus rand pe rand smantana, ca sa nu faca cocoloase. Am adaugat stafide si la urma albusul batut spuma.
Am turnat compozitia peste aluat, apoi am uns marginile cu ou:
Am lasat la cuptor o ora, la 180ËšC.
Pofta buna!
Reteta Pasca cu ciocolata a fost propusa de foxyy pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca gasiti aici:
Pasca poloneza,
Pasca fara aluat,
Pasca cu ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii